Rustmoment voor lichaam en geest

Voor iedereen een goed idee

Bezoek onze Health Spa en breng lichaam en geest in ontspanning. Waar heb je zin in Een relaxte massage, zachte gezichtsbehandeling, verstevigende lichaamsbehandeling of de vitamine-D boost onder één van de zonnebanken Alle behandelingen zijn afgestemd op uw huid, lichaam en persoonlijke wensen. Het mini-vakantiegevoel krijg je er gratis bij.

Goed om te weten is dat we met veel aandacht naar uw huid kijken en oplossingsgericht zoeken. Niet alleen het uiterlijk is belangrijk, ook van binnen gaat u stralen. Onze specialistes werken uitsluitend met de beste kwalitatieve producten op de markt van het merk “Thalgo”

Overzicht & prijzen behandelingen

Openingstijden

Maandag

14:00 - 21:00

Dinsdag

Gesloten

Woensdag

14:00 - 21:00

Donderdag

Gesloten

Vrijdag

14:00 - 21:00

Zaterdag

10:00 - 18:00

Zondag

10:00 - 15:00

Girls kinderfeestjes met make-up

Laat ze elkaar opmaken

Vier je kinderfeestje in onze Health Spa! Het wordt een écht meidenfeest en is gegarandeerd een succes! Ga samen met je vriendinnetjes 45 minuten lang tutten, nagels lakken en make-uppen. Je kunt kiezen uit verschillende soorten make-up zoals oogschaduw, oogpotloden, lipglosses, mascara, foundation, lippenstiften, poeder en blush en make up producten met glitters. Voor iedere leeftijd hebben we een ‘schoonheidsbehandeling’ op maat. Dit kan eventueel uitgebreid worden met een uurtje bowlen en achteraf samen frietjes en snacks eten.

Reserveer nu

HOTSTONE MASSAGE

Geniet optimaal van deze relaxte behandeling

Een weldaad voor lichaam én geest.

De afgeronde basaltstenen die tijdens deze massagevorm worden gebruikt, hebben een temperatuur van ongeveer 45 graden en zorgen voor een aangename warmte en ontspanning. De massage werkt dieper in op het spierweefsel en is dus extra effectief.


Een hotstone massage draagt bij aan het zelfherstel van het lichaam, voert de afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt het lichaam meer in balans.


Deze behandeling duurt 30 minuten

Reserveer nu
×

Boek nu

  • Vanaf
Book & Save

Een week gratis gebruik maken van onze sport- en ontspanningsfaciliteiten?

JA, IK WIL!