Waar favoriete zaalsporten samenkomen

Een ontmoetingsplek voor sportliefhebbers

Pak een voetbal voor een spontane wedstrijd, scoor een badmintonracket en beheers de shuttle of werp de basketbal zo vaak mogelijk in het net. Kom en haal het maximale uit je all inclusive lidmaatschap en maak ook gebruik van onze multihal.


Of je nu tennis, badminton of squash speelt (of alle drie), de multihal staat - op basis van beschikbaarheid - tot je beschikking. Leuk om een keer een sport te proberen die je niet eerder hebt beoefend We verhuren rackets, ballen en andere equipment voor alle zes balsporten: zaalvoetbal, tennis, volleybal, badminton, basketbal en tafeltennis.

Neem contact op om te reserveren

Welke bal kies jij

Zes sporten onder één dak

Er zijn ontzettend veel zaalsporten bij ons te beoefenen, zoals: zaalvoetbal, tennis, volleybal, badminton, basketbal en tafeltennis.


Ben je lid bij De Brug Active en wil je met een groepje vrienden komen voetballen die geen lidmaatschap hebben Dan betaal je met het groepje slechts 50% van de huur.

Ben je met een groepje waarvan iedereen lid is bij De Brug Active Dan is het gebruik van de sporthal gratis o.b.v. beschikbaarheid!

Tarieven

Zaalhuur tarieven per uur

1/3 gedeelte van de zaal: € 35,00 per uur

2/3 gedeelte van de zaal: € 70,00 per uur

De gehele zaal: € 100,00 per uur


De sporthal is enkel te huren op contractbasis.

Neem contact op voor de mogelijkheden
×

Boek nu

  • Vanaf
Book & Save

Een week gratis gebruik maken van onze sport- en ontspanningsfaciliteiten?

JA, IK WIL!