Indoor Golf

SPEEL ECHTE BANEN OF VERBETER JE SWING

Te koud, te warm, te nat óf te donker buiten Wij bieden je dé ideale oplossing, kom binnen golfen bij De Brug Active! Onze simulator beschikt over uiteenlopende mogelijkheden. Zo kun je zelf een balletje slaan op de virtual range, kun je golflessen nemen bij Ruud van der Linden, kun je goed je chip oefenen, putting contests doen of 18 holes lopen.


Zelf een balletje slaan Reserveer onze simulator per uur, koop een rittenkaart of sluit een golflidmaatschap af! Met een golflidmaatschap betaal je een vast bedrag per maand en daarnaast heb je onbeperkt toegang op de simulator. Neem je eigen clubs mee en kom golf spelen bij De Brug Active.


  • Prijs per uur: € 22,50
  • 10-rittenkaart: € 175,00
  • Maandlidmaatschap: € 35,00
sla je slag en reserveer

Spelen op een unieke simulator

EEN UITDAGING VOOR BEGINNERS EN PRO’S

Bij De Brug Active kunnen beginners, gevorderden of professionele golfers binnen in onze golfsimulator spelen. Golf lijkt eenvoudig maar tegelijkertijd is het ook eindeloos gecompliceerd. Met slimme software zal de simulator op maat adviseren hoe de chip, put of swing nóg beter kan.


Op zoek naar een leuke vrijetijdsbesteding of bedrijfsuitje Alles kan! Het gebruik van de golfsimulator is voor De Brug Active leden gratis op basis van beschikbaarheid.

NIEUW: GOLFLESSEN OP ONZE EIGEN GOLFSIMULATOR!

Golf is a game in which you yell “fore”, shoot six and write down five

Ruud van der Linden is tijdens zijn eerste golfles direct besmet geraakt met het 'golfvirus', wist al direct dat hij golfprofessional wilde worden en deze ambitie is werkelijkheid geworden. Zijn passie probeert hij tijdens zijn golflessen met zijn leerlingen te delen. De golflessen zijn vakkundig en gaan altijd gepaard met een mix van instructie en een gezonde portie humor.


Wil je graag doelgericht jouw golftechniek verbeteren onder begeleiding van een professional Loop je de volle 18 holes Wil je advies over de swing Of is het de eerste keer dat je de green betreedt Geen enkel probleem. De lessen zijn te reserveren voor maximaal 2 personen per les.


Neem rechtstreeks contact op met Ruud voor het reserveren van golflessen of een kennismaking, dit kan telefonisch via +31 (0) 641499026.

×

Boek nu

  • Vanaf
Book & Save

Een week gratis gebruik maken van onze sport- en ontspanningsfaciliteiten?

JA, IK WIL!