Personal Training

Wil je graag jouw vetmassa verlagen, spiermassa verhogen, vitaler worden of centimeters verliezen Kun jij wel een steuntje in je rug gebruiken


De snelste manier om jouw doelen te bereiken is met 1-op-1 coaching, met iemand die jouw doelstellingen, jouw lijf én jouw grenzen kent. Een Personal Trainer is er helemaal voor jou en snel resultaat is gegarandeerd. De trainer haalt je uit je comfort zone en zorgt dat jij net even dat stapje extra zet.

maak een afspraak

Coaching zoals jij dat wilt

Kwaliteit en commitment

Een totaalplan, want wat voor de één werkt, kan voor de ander juist averechts werken. Je hebt altijd een stok achter de deur met individuele begeleiding van een LAPT-gecertificeerde coach.


LAPT Personal Training is exclusief beschikbaar in een select aantal fitnessclubs in Nederland. LAPT is een kennis- en opleidingsinstituut voor Personal Trainers en clubs en is in 2009 opgericht door een groot team van deskundigen met verschillende specialismen.

Aan de slag!

1-op-1 of 1-op-2 coaching

Je bereikt het snelst jouw persoonlijke doelen en de verwachte resultaten met het behulp van een Personal Trainer. Wil je graag jouw vetmassa verlagen, spiermassa verhogen, vitaler worden of centimeters verliezen? Met onze Personal Trainers kan je alle kanten op. Kom eens praten over jouw wensen en doelen, dan zorgen wij voor de perfecte match.

Maak kennis met één van onze trainers

Personal trainer aan het woord

“Echt willen, is écht kunnen! Onder dit motto werken we met een uitgekiend Personal Trainingsprogramma naar uw specifieke sport- en gezondheidsdoelstelling toe.”

Ilona van der Heijden, Personal Trainer De Brug Active

Contact opnemen
×

Boek nu

  • Vanaf
Book & Save

Een week gratis gebruik maken van onze sport- en ontspanningsfaciliteiten?

JA, IK WIL!