De kids bewegen mee

Actief met het hele gezin

De Brug Active is een fijne plek voor jong en oud. Laat de kids lekker sporten, ga samen zwemmen of laat de kleintjes knutselen in de Kids Club als je zelf een workout doet. Superleuke kinderactiviteiten, kinderfeestjes of Active Play – alles onder één dak! Of je nu babies, peuters of tieners hebt, voor elke leeftijdsgroep zijn er allerlei leuke en sportieve activiteiten in een veilige omgeving.

Elk weekend Active Play

Vraag naar het Kids lidmaatschap

Terwijl jij lekker aan het Indoor Cyclen of Bodypumpen bent, kunnen de kids hun energie kwijt tijdens Active Play. Elke zaterdag en zondag kunnen kinderen tussen de 4 en 12 jaar actief spelen en bezig zijn tussen 9:30 en 11:30 uur. Met een Active Family lidmaatschap of een Kids lidmaatschap (€ 12,50 administratiekosten bij koppeling aan een ouder-abonnement) kun je meedoen wanneer je maar wilt. Voor jeugd is er doordeweeks ook Kids Training (8 tot 12 jaar) en Jeugd Fitness (12 tot 16 jaar). Zo blijft het hele gezin in shape.

Vier je feestje bij ons!

Sporten, discobowlen of make-uppen

Als je een verjaardag extra speciaal wilt maken, vier het dan bij ons! Alle prinsessen, piraten en superhelden zijn welkom! Heb je zin in een sportief feestje met zaalvoetbal, wil je met je vriendinnen make-uppen in onze Health Spa of ga je liever Discobowlen Alles kan! Sowieso ga je lekker smullen van alle traktaties en feesthapjes en krijgt de jarige job een extra cadeautje. Ons team bezorgt je graag een onvergetelijke dag met een compleet programma.

Bekijk de mogelijkheden

Baby- en peuterzwemmen

Laat ze lekker plonzen

Baby’s en peuters, het is nooit te vroeg om te beginnen! Hoe meer tijd de kleintjes doorbrengen in het water, hoe meer ze ermee vertrouwd raken. En wat een pret! We werken via speelse bewegingen aan motoriek en gevoelsontwikkeling. Zo worden de allerkleinsten met allerlei leuke waterspelletjes goed voorbereid op hun toekomstige zwemlessen. Voor leden van de Active Club is het zwemmen gratis.


Elke woensdag en vrijdag zijn er 4 lessen baby- en peuterzwemmen. Om 09:00 uur, 09:45 uur, 10:30 uur en 11:15 uur. Geen lid van de Active Club Voor € 75,- koop je een 15-rittenkaart bij de sportreceptie. Wil je het baby- of peuterzwemmen gratis een keer proberen Neem dan contact via info@debrugactive.nl.

Neem contact op
×

Boek nu

  • Vanaf
Book & Save

Een week gratis gebruik maken van onze sport- en ontspanningsfaciliteiten?

JA, IK WIL!