Samen aan de slag

Lekker fit met onze groepslessen

Ons aanbod groepslessen is zo groot, dat kiezen bijna lastig is. Wordt ‘t BodyPump Of ben je meer het type voor een relaxte Yoga les Misschien beweeg je wel liever op ritmische muziek tijdens Zumba. Train het hele lichaam, leer elke week nieuwe oefeningen en laat je inspireren door onze 65 groepslessen die wekelijks worden gegeven, altijd onder deskundige begeleiding.


Heb je nog geen idee Probeer een paar verschillende lessen, dan ontdek je vanzelf wat je het beste ligt. Groepslessen zijn ook ideaal als je samen met een stel anderen wil sporten. Reserveren gaat heel makkelijk via de inlog van 'Mijn De Brug Active' of download de MyLogiFit app.

Overzicht groepslessen

Wat ga je doen

Wat is je wens of doel Veel calorieën verbranden, een rustgevende les om tot je zelf te komen, een opzwepende conditionele les of een krachtles voor een gespierd lichaam Of het je nu gaat om uithoudingsvermogen, kracht en conditie, dans of juist rustgevende lessen, voor beginners tot gevorderden.


Zie je door de bomen het bos niet meer Dat snappen we best met 65 wekelijkse lessen, er is enorm veel keus. Vraag ons gerust om uitleg. Vertel ons jouw doelen, dan vinden we samen de perfecte les!

Bekijk het lesrooster

Overzicht groepslessen

Alles in één oogopslag

We werken alleen met de allerbeste instructeurs!

100% kwaliteit en altijd de eerste met nieuwe lesmethodes.ABS Attack

Oftewel het buikspier-kwartier. Een 15 minuten durende groepsles waarbij via grondoefeningen aandacht geschonken wordt aan het verstevigen van de buikspieren.


Active Aqua

Een groepsles in het zwembad. Het is een andere manier om de conditie op peil te houden en gezellig actief bezig te zijn. Een les waarbij alle spieren van het lichaam worden geactiveerd doormiddel van de weerstand van het water.


Active Balance

Active Balance is een balans training. Via een goede core- spanning ontstaan oefeningen voor een goede balans.


Active Combat

Dit felle en energieke programma is geïnspireerd op vechtsporten zoals bijvoorbeeld boksen. Ondersteund door goede muziek en een enthousiaste en kundige instructeur verbrand je veel calorieën.


Badminton

Tijdens deze les worden de technieken en tactieken van het spelletje jou aangeleerd. Snelheid en oog-hand-coördinatie zijn belangrijk.


CLUB Power

CLUB Power is de originele barbell les die het hele lichaam versterkt. Daag alle belangrijke spiergroepen uit met de beste krachtoefeningen, zoals squats, presses, lifts en curls.


BodyBalance

Gecontroleerde ademhaling, concentratie en een zorgvuldig gestructureerde series van stretches, bewegingen en houdingen op muziek creëren een holistische workout die het lichaam in een toestand van harmonie en balans brengt.


Bootcamp

Speciale outdoor les! Weer of geen weer, deze les gaat door. Je krijgt een “Full Body Workout” gericht op kracht en cardio.


FunXtion

De nieuwste trend in groepslessen en het meest vernieuwende trainingsconcept binnen De Brug Active! Klik hier voor meer uitleg over FunXtion!


GRIT Strength

Grit Strength is een intensieve teamtraining van 30 minuten waarbij u de grote spiergroepen behoorlijk aanpakt met gebruik van barbells, gewichten en een step.


Jeugdfitness

Deze les is voor de jeugd van 12 tot en met 16 jaar. Hier gaat de jeugd onder begeleiding van een instructeur fitnessen. Ze maken kennis met verschillende vormen van trainen zoals lopen en fietsen en functionele training.


Kids Training

Deze les is voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar. Tijdens deze sportieve les gaan kinderen allerlei sport- en spelactiviteiten doen.


Indoor Cycling

In hoog tempo fietsen op het ritme van opzwepende muziek. De Indoor Bike is een stationaire fiets, uitgerust met een vliegwiel. Goed voor conditie en vetverbranding. Met de Polar hartslagmeter traint u gericht uw hartslag. Bij de Classic-les word fiets u op classic’s uit de jaren 70, 80 of 90!


XCORE

Een Xcore (extreme coretraining) staat in het teken van de core. Uw core bestaat uit de rechte buikspieren, schuine buikspieren en onderrug. Hier gaan we lekker aan werken met als resultaat meer spierkracht en een strakker lichaam. Via een buis met grind erin worden alle spieren getraind!


Yoga

Een les die helpt om balans te vinden tussen lichaam en geest, gevoel en verstand. Bij Yoga combineer je lichaamshoudingen, adem en ontspanning. Tijdens de les houden we rekening met leeftijd als het gaat om de keuze van de lichaamshoudingen.


Zumba

Zumba komt voort uit de Latijns-Amerikaanse dans, zoals de salsa, merengue, axé, samba en cumbia. Opgezet door Alberto 'Beto' Perez, een Colombiaanse danser en choreograaf uit Miami. Zumba betekent zowel snel bewegen als lol hebben. De perfecte combinatie!

Bekijk het lesrooster

Inschrijven is simpel

Online of via de app

Je kunt je online aanmelden voor alle groepslessen, zo ben je verzekerd van een plek. Meld je ook weer af als je verhinderd bent Dan kan een ander in jouw plaats sporten.


Aan- en afmelden voor de groepslessen doet u heel eenvoudig via de inlog van 'Mijn De Brug Active' op de website of download de MyLogiFit app in de Play Store of App Store .


Heb je iets gezien dat je aanspreekt, laat het ons weten!

Reserveer een groepsles
×

Boek nu

  • Vanaf
Book & Save

Een week gratis gebruik maken van onze sport- en ontspanningsfaciliteiten?

JA, IK WIL!