FUNXTION bij De Brug Active

WE’RE BRINGING FUN BACK TO FITNESS!

FunXtion en De Brug Active zijn dé gamechangers in de fitness. Het FunXtion concept biedt je een fitnessbeleving die leuk, speels en uitdagend is! Het zorgt voor een nieuwe manier van trainen, met veel afwisseling, waardoor je het sporten langer leuk vindt en langer blijft volhouden. Kom het ZELF proberen in onze fantastische en spectaculaire FunXtion Zone, voor de meest complete FunXtion Experience!


Sluit je een lidmaatschap af bij De Brug Active Dan zit het gebruik van de FunXtion trainingszone GRATIS bij het lidmaatschap inbegrepen. Word lid en ga direct aan de slag met de speciale fitnesszonde FunXtion!

FunXtion lessen

Move It

Are you ready to FunXtion Play and be fit in 30 minuten met ons FunXtion lesprogramma! Het speciale programma Move It zorgt ervoor de je op een uitdagende manier bezig bent met je training. Move It is een circuit training van 30 minuten in onze FunXtion Zone waarin het hele lichaam wordt getraind en plezier voorop staat!


Move It is ontwikkeld voor uiteenlopende conditieniveaus: iedereen kan het maximale uit deze training halen naar zijn of haar eigen kunnen. In elke zone kunnen de oefeningen worden aangepast aan het niveau van de deelnemer door progressie en regressie toe te passen. FunXtion Move It is daarmee uitstekend geschikt voor beginnend en gevorderd sporter!

Bekijk het lesrooster

Iedere maand nieuwe lessen

Houd het lesrooster in de gaten

Iedere maand worden er nieuwe oefeningen toegevoegd zodat je altijd geprikkeld en in beweging zal blijven. De lessen zijn dynamisch en er wordt altijd gemixt met de belangrijkste functionele trainingsmiddelen! Zorg daarom dat je het lesrooster in de gaten houdt en mee blijft doen aan de continu vernieuwde lessen van FunXtion. Ook begeleiden onze instructeurs en trainers je natuurlijk graag in de FunXtion Zone.

Schrijf je in voor Funxtion Lessen

FunXtion Interactive & My FunXtion

De ultieme FunXtion Experience

Bij De Brug Active heb je de mogelijkheid te trainen met de ultieme FunXtion Experience! Dit biedt jou als lid een ongekend aantal mogelijkheden om functioneel te trainen op een leuke en uitdagende manier. Met FunXtion Interactive en My FunXtion implementeer je FunXtion in je dagelijkse sportroutine: je bent niet meer afhankelijk van lessen op een rooster maar kunt altijd zelf je training “Funxtionizen”!


FunXtion Interactive bestaat naast de uitdagende FunXtion groepslessen uit de FunXtion Experience station, een persoonlijke inlog polsband (RFID), de FunXtion App en een persoonlijk “My FunXtion” account.

Probeer het nu en kom proef sporten!
×

Boek nu

  • Vanaf
Book & Save

Een week gratis gebruik maken van onze sport- en ontspanningsfaciliteiten?

JA, IK WIL!