Lekker in je lijf

met De Brug Active

Sporten en ontspannen doet ieder mens goed. Of het nu gaat om fit blijven, spierkracht opbouwen, fanatiek een balletje slaan of juist even helemaal ontspannen. Bij ons kan het allemaal. Een gezonde mate van inspanning in een ontspannen omgeving is wat De Brug Active biedt.


De Brug Active is het meest complete sport- en ontspanningscentrum in de regio. We zijn er voor iedereen, van jong tot oud. Met de laatste trainingsprogramma’s en de nieuwste apparaten. Met persoonlijke begeleiding en coaching tijdens speciale programma’s. Maar we denken verder dan fitness. Tennis, squash, indoor golf of bowlen, het kan allemaal. En na een middagje wellness voelt jouw lijf zich weer als nieuw.

100 euro actie

Fitness voor iedereen

Kom in beweging!

Met een lidmaatschap kun je onbeperkt deelnemen aan alle groeslessen. Ervaren en gemotiveerde instructeurs helpen je aan jouw persoonlijke doelstellingen te werken. Bewegen bij De Brug Active kan in verschillende vormen, de een wilt dit graag intensiever dan de ander. Zin om de conditie te verbeteren, spieren te kweken of vet te verbranden? Dat kan allemaal en vaak tegelijkertijd.


Een overzicht van alle groepslessen vind je hier. Wil je weten welk programma het beste bij je past? In een gesprek komen we er snel achter. Overweeg je met een persoonlijke coach aan de slag te gaan? Ook dat is mogelijk. We adviseren graag.

Ons fitness aanbod

Onbeperkt sporten en ontspannen

Alles op één plek!

Als lid van De Brug Active beschik je 365 dagen per jaar over een veelzijdig aanbod van sport- en ontspanningsfaciliteiten in ons all inclusive sportcentrum. Fitness, squash, tennis, wellness, een bowlingbaan en gezelligheid allemaal op één plek! Je hebt onbeperkt toegang tot alle fitness en groepslessen en kunt gebruik maken van high tech apparatuur.

Deskundige begeleiding helpt om op een verantwoorde manier jouw persoonlijke doelen te bereiken. Ook kun je gratis en onbeperkt genieten van zwembad, sauna en whirlpools. Als lid staan ook de tennis- en squashbanen en de multifunctionele sporthal tot je beschikking. En dan zijn er nog allerlei gratis extra’s, zoals thee en koffie in de fitnessruimte, kinderopvang en een gratis parkeerplek.

Onze lidmaatschappen

Actieve kids en tieners

Laat ze lekker bewegen!

Kids barsten van de energie en het is wel zo fijn als ze die kwijt kunnen. Met Active Play, Active Kids en Jeugdfitness biedt De Brug Active drie programma’s waarbij kinderen lekker in beweging blijven. En wat is er nou leuker dan met jullie kind in het water spelen Met de activiteit baby- en peuterzwemmen ervaar je hoe heerlijk de kleine het vindt.


Met een lidmaatschap kun je jouw kindje meenemen naar de Kids Club, onze gratis kinderopvang voor kids tot 8 jaar.

Kids bij De Brug Active
×

Boek nu

  • Vanaf
Book & Save

Een week gratis gebruik maken van onze sport- en ontspanningsfaciliteiten?

JA, IK WIL!