​​100 euro korting

​​Op onbeperkt sporten en ontspannen

De Brug Active is het meest complete sport- en ontspanningscentrum in de regio. We zijn er voor iedereen, van jong tot oud. Met de laatste trainingsprogramma’s en de nieuwste apparaten en met persoonlijke begeleiding en coaching. Maar we denken verder dan fitness. Tennis, squash, indoor golf of bowlen, het kan allemaal. En na een middagje wellness voelt jouw lijf zich weer als nieuw. Met deze actie is lid worden van De Brug Active wel heel gemakkelijk. Wanneer je nu kiest voor een regulier 12 of 24 maanden lidmaatschap dan krijg je maar liefst €100,- euro korting. Hét ideale moment om lid te worden van De Brug Active!

​Actievoorwaarden

Van de 100 euro actie

Wat goed dat je lid wil worden bij De Brug Active! Met de 100 euro actie is het een uitstekend moment om te starten met sporten, fit worden, doelstellingen te behalen en aan de gezondheid te werken. Voordat je inschrijft is het handig om rekening te houden met de belangrijkste actievoorwaarden.


  • De 100 euro actie is geldig bij de volgende lidmaatschappen:
  • Active Lifestyle: 12 maanden of 24 maanden lidmaatschap.
  • Active Family: 12 maanden of 24 maanden lidmaatschap.
  • Active Senior: 12 maanden of 24 maanden lidmaatschap.


Na de op het inschrijfformulier overeengekomen actieperiode gaat het regulier geldende tarief automatische in, horende bij het afgesloten lidmaatschap.


Deze actie is niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen of kortingen.


De Brug Active kan te allen tijden de inhoud van de voorwaarden wijzigen.

​Word lid met de 100 euro actie!

×

Boek nu

  • Vanaf
Book & Save

Een week gratis gebruik maken van onze sport- en ontspanningsfaciliteiten?

JA, IK WIL!